Ο Τραμπ στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο - Αναμένεται να κάνει στάση στην Κρήτη

Ο Τραμπ στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο - Αναμένεται να κάνει στάση στην Κρήτη Facebook Twitter
EPA/MINH HOANG
0

Στάση στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στη βάση της Σούδας, αναμένεται να κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ τα επόμενα δύο 24ωρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, στη βάση της Σούδας βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις προετοιμασίες για τη στάση και τον ανεφοδιασμό του αεροπλάνου που μεταφέρει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Σημειώνεται πως η στάση θα γίνει στο πλαίσιο του ταξιδιού του Τραμπ προς τη Σιγκαπούρη, όπου την επόμενη Τρίτη, 12 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Πάντως, οι λεπτομέρειες είναι ακόμη περιορισμένες σχετικά με τη στάστη στην Κρήτη, ενώ ο σχεδιασμός μπορεί να αλλάξει για λόγους ασφαλείας, όπως γίνεται συχνά σε παρόμοιες περιπτώσεις, επισημαίνει η Καθημερινή.

Δεν έχει γίνει καν γνωστό αν ο Τραμπ θα επισκεφθεί τις αμερικανικές δυνάμεις στη βάση ή αν απλώς το αεροπλάνο θα ανεφοδιαστεί και θα αναχωρήσει για τη Σιγκαπούρη.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, οι δυνάμεις στη Σούδα θα παραμείνουν σε μεγάλη επιφυλακή για τις επόμενες τρεις ημέρες, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν και μια πιο εκτεταμένη παραμονή του Αμερικανού προέδρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM