O Βασίλης Μελενικλής, βρέθηκε νεκρός, θαμμένος σε μια αυλή

O Βασίλης Μελενικλής, βρέθηκε νεκρός, θαμμένος σε μια αυλή Facebook Twitter
0

Εξιχνιάστηκε, με τραγική κατάληξη, η εξαφάνιση του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή καθώς απόψε βρέθηκε νεκρός, θαμμένος σε αυλή σπιτιού στις Σέρρες.

Ο Βασίλης Μελενικλής είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δύο μήνες από την Προσότσανη Δράμας έχοντας μαζί του 2.000 ευρώ τα οποία του είχε δώσει η γιαγιά του για μια εγχείρηση που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Έκτοτε, χάθηκαν τα ίχνη του.

Με το θρίλερ της εξαφάνισης του, είχε ασχοληθεί η εκπομπή "Φως στο Τούνελ", με την Αγγελική Νικολούλη, συμβάλλοντας στην διαλεύκανση του μυστηρίου.

Η εκπομπή κατά τη διάρκεια της έρευνας της στην περιοχή που χάθηκε o 37χρονος, βρήκε το σπίτι που έκρυβε το μακάβριο μυστικό. Όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη, οι άνθρωποί της, μίλησαν με πρόσωπα που ήταν οι τελευταίοι μάρτυρες που τον είδαν και εντόπισαν τις αντιφάσεις τους.

Αυτοί φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία και ταφή του στην αυλή και ανακρίνονται από την αστυνομία. 

Η εκταφή της σορού του 37χρονου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ τα δύο αδέλφια έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Δράμας, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά το κίνητρο ήταν η ληστεία ενώ οι δύο άντρες, ηλικίας 37 και 40 ετών, φέρονται να είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με μικροαδικήματα που αφορούσαν υποθέσεις ναρκωτικών.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM