ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ο γιος του 70χρονου ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ο γιος του 70χρονου ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του Facebook Twitter
0

Ο 26χρονος γιος του 70χρονου συνταξιούχου που βρέθηκε δολοφονημένος το βράδυ της περασμένης Κυριακής στις Βολίμες, φέρεται είναι ο δράστης της δολοφονίας που συγκλόνισε την Ζάκυνθο.

Ο γιος του θύματος, προσήχθη χθες το βράδυ στην Ασφάλεια Ζακύνθου και δύο ώρες αργότερα, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, στους αξιωματικούς της Αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerazante.gr, ο δράστης είναι γιος του 70χρονου από το δεύτερο γάμο του με την αλβανικής καταγωγής γυναίκα του.

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, το κίνητρο της πράξης αποδίδεται στην κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης, αλλά κυρίως αυτή που δεχόταν καθημερινά τα δυο ανήλικα αδέλφια του, από το θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο 26χρονος και η μητέρα του, έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου.

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ο γιος του 70χρονου ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του Facebook Twitter

Οι έρευνες

Σύμφωνα με τις αρχές, τα δεδομένα που είχαν στα χέρια τους συνηγορούσαν στο ότι ο άνθρωπος που τον δολοφόνησε εν ψυχρώ μέσα στο κλειστό φορτηγάκι του στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου - Βολιμών πρέπει να ήταν γνωστός του. Άλλωστε, δεν βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι το όχημα βρισκόταν εν κινήσει όταν πυροβολήθηκε ο οδηγός.

Μάλιστα είχαν γίνει αρκετές προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, όπου κατέθεσαν όλοι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του άτυχου 70χρονου, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν προστριβές με τον ηλικιωμένο άντρα, κυρίως για οικονομικά αλλά και προσωπικά θέματα.

Εκτιμούσαν ότι το θύμα σταμάτησε οικειοθελώς, ίσως μάλιστα να είχε ραντεβού με τον μετέπειτα δολοφόνο του, καθώς το φορτηγάκι βρέθηκε σταματημένο στην άκρη του δρόμου.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, γιατί δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του στο παράθυρο του οδηγού.

Γι' αυτό φέρει τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρακα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.

Αξίζει να αναφερθεί πως κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι στο συγκεκριμένο σημείο το θύμα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και το προηγούμενο απόγευμα, παραμένοντας αρκετή ώρα και ακολούθως έφυγε χωρίς να συναντηθεί με κάποιον.

Το ενδεχόμενο της ληστείας είχε αποκλειστεί, καθώς πάνω στο νεκρό βρέθηκαν βουλγαρικά και ρουμανικά χαρτονομίσματα.

Η Αστυνομία διερευνούσε το παρελθόν του θύματος και όλες τις υποθέσεις που κατά καιρούς τον είχαν απασχολήσει και ενδέχεται να είχαν δημιουργήσει προηγούμενα ικανά να οπλίσουν το χέρι του δράστη του εγκλήματος.

Πηγή: imerazante.gr, ermisnews.gr

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM
Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM