Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στην Μεταμόρφωση - Ένας νεκρός και τραυματίες (upd)

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στην Μεταμόρφωση - Ένας νεκρός και τραυματίες (upd) Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Περίπου στις 8:20 αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στην Μεταμόρφωση στην οδό Παπανδρέου 119 με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας νεκρός και τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες.

Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι ζημιές στο όχημα «μαρτυρούν» ότι ο οδηγός πρώτα πιθανόν να συγκρούστηκε με άλλο όχημα και στη συνέχεια έπεσε στη στάση.

Ένα 9χρονο κορίτσι στους τραυματίες

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας μόλις 9 ετών που επέβαινε στο όχημα που προκάλεσε το δυστύχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 9χρονη δεν φορούσε καν ζώνη ασφαλείας. Τραυματίες φέρεται να είναι ο οδηγός του ΙΧ, αλλά και άλλα δύο άτομα.

Ο άτυχος 50χρονος που έχασε τη ζωή του από το τροχαίο βρισκόταν στη στάση και περίμενε το λεωφορείο.

Το χρονικό 

Αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να δήλωσε στον ANT1 ότι το ΙΧ πέρασε με ταχύτητα «ξυστά» από τους πεζούς στη στάση, ωστόσο αναμένονται στοιχεία από την τροχαία.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες από το τροχαίο υπήρξαν τρεις τραυματίες ο ένας εκ των οποίων ήταν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ωστόσο, φέρεται ότι ο βαριά τραυματίας δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Σημειώνεται ότι την ώρα του τροχαίου, στη στάση βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι περίμεναν το λεωφορείο για να πάνε στις δουλειές τους.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM