Μία εντυπωσιακή τοιχογραφία με θέμα τον Όμηρο στο 26ο δημοτικό σχολείο Αθηνών

Μία εντυπωσιακή τοιχογραφία με θέμα τον Όμηρο στο 26ο δημοτικό σχολείο Αθηνών Facebook Twitter
0

Ο καλλιτέχνης «Life In Colour» δημιούργησε μία εντυπωσιακή τοιχογραφία στο 26ο Δημοτικό Σχολείο, επιλέγοντας ως θεματική τον Όμηρο.

H τοιχογραφία αποτελεί κομμάτι της δράσης Urbanact, ««Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια-Βιβλιοτοιχογραφίες».

Πρόκειται για μία σειρά παρεμβάσεων σε διάφορα σχολεία της Αθήνας με την υλοποίηση μεγάλων τοιχογραφιών από γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες της urban street art σκηνής. 

Η θεματική είναι το βιβλίο και η φιλαναγνωσία. 

Το Urbanact εντάσσεται στο πλαίσιο του «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου», μια διεθνή διάκριση που έλαβε ο δήμος της Αθήνας και η πόλη μας από την UNESCO με διάρκεια ενός χρόνου, από τις 23 Απριλίου 2018 έως τις 22 Απριλίου 2019.

To πρόγραμμα υλοποιείται καθ όλη τη διάρκεια του έτους, στο 52ο Δημοτικό Σχολείο (με την αιγίδα και στήριξη του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας), στο 26ο Δημοτικό Αθηνών, στο 5ο Γυμνάσιο Αθηνών, στο Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών και στο 12ο Λύκειο Αθηνών.

Το πρόγραμμα του UrbanAct υποστηρίζεται από τη LiFO. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της εδώ και εδώ

Μία εντυπωσιακή τοιχογραφία με θέμα τον Όμηρο στο 26ο δημοτικό σχολείο Αθηνών Facebook Twitter
Μία εντυπωσιακή τοιχογραφία με θέμα τον Όμηρο στο 26ο δημοτικό σχολείο Αθηνών Facebook Twitter
Μία εντυπωσιακή τοιχογραφία με θέμα τον Όμηρο στο 26ο δημοτικό σχολείο Αθηνών Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM