Ρυθμίσεις της Τροχαίας στον κόμβο Μαλακάσας - Πού και πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία

Ρυθμίσεις της Τροχαίας στον κόμβο Μαλακάσας - Πού και πότε θα διακοπεί η κυκλοφορία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας, το διάστημα από 23 Απριλίου έως 31 Μαΐου, για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου στην περιοχή.

Ειδικότερα, θα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο προς Μαλακάσα και Ωρωπό, με την κίνηση αυτών να διεξάγεται μέσω του δεξιού παράπλευρου και της επαρχιακής οδού Μαλακάσας – Μαρκοπούλου.

Σε όλους του κλάδους του κόμβου θα τοποθετηθούν κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, καθώς και κατευθυντήριες πινακίδες που θα ενημερώνουν τους οδηγούς για τις προτεινόμενες εναλλακτικές διαδρομές.

Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών προτείνεται:

Κινούμενοι από Αθήνα προς Ωρωπό και Μαλακάσα, οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρκοπούλου.


Κινούμενοι από Λαμία προς Ωρωπό και Μαλακάσα, οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας και στη συνέχεια να ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή που προτείνεται από τις προσωρινές σημάνσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM