Αθλητικός παράγοντας στην Κρήτη πωλούσε προϊόντα «μαϊμού»

Αθλητικός παράγοντας στην Κρήτη πωλούσε προϊόντα «μαϊμού» Facebook Twitter
0

Γνωστός αθλητικός παράγοντας του Ηρακλείου Κρήτης φαίνεται ότι ήταν έτοιμος να «σπρώξει» στην αγορά μεγάλες ποσότητες προϊόντων «μαϊμού».

Οι αστυνομικές αρχές, μετά από ημέρες παρακολούθησης, εντόπισαν σήμερα τον δράστη οδηγώντας τον στο αστυνομικό μέγαρο για περαιτέρω ανάκριση.

Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση καθώς οι αρχές έχουν συλλάβει τόσο τον ίδιο, όσο τον γιο του και έναν ακόμα συγγενή του.

Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απάτη κατ συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.

Την ίδια ώρα, από την καταμέτρηση των προϊόντων μαϊμού φαίνεται ότι η ποσότητα ξεπερνά τις 10.000.

Ο συγκεκριμένος αθλητικός παράγοντας όπως αναφέρει το cretapost, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις τοπικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM