Θανατηφόρο τροχαίο σε τούνελ της Κακιάς Σκάλας (update)

Θανατηφόρο τροχαίο σε τούνελ της Κακιάς Σκάλας (update) Facebook Twitter
(φωτο αρχείου) ΑΠΕ/ΑΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι τελικά ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο πρώτο τούνελ (Κακιά Σκάλα) στο ρεύμα προς Αθήνα.

Λίγο πριν το πρώτο τούνελ, στο 48ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 50χρονος και επέβαιναν ο πατέρας του και η μητέρα του, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και ανατράπηκε κάθετα στον δρόμο.

Νεκρός ανασύρθηκε ο πατέρας, 87 ετών, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η μητέρα, η οποία καθόταν στην θέση του συνοδηγού και ελαφρά ο οδηγός.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, απεγκλωβίζοντας τα θύματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής αιτία του δυστυχήματος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM