Το επισκεπτήριο των γονιών και τα μηνύματα συμπαράστασης για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

Το επισκεπτήριο των γονιών και τα μηνύματα συμπαράστασης για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ SOOC
0

Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης επισκέφθηκαν για πέμπτη φορά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής οι γονείς τους.

Οι γονείς τους έφτασαν στις φυλακές το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα είχαν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στους γονείς των δύο παιδιών επετράπη αυτή τη φορά να δουν τα παιδιά τους χωρίς να παρεμβάλλεται το γυάλινο διαχωριστικό, ενώ το Γενικό Επιτελείο Στρατού, έχει προωθήσει πλέγμα συμβολικών δράσεων για τους δυο στρατιωτικούς με το σύνθημα «Είστε μαζί μας» που αναγράφεται σε λέσχες και σε κυλικεία των σχηματισμών και των μονάδων.

Σημειώνεται ότι τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς των δύο κρατούμενων Ελλήνων στρατιωτικών, με αφορμή την επίσκεψή τους στις φυλακές Αδριανούπολης, είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε στους γονείς τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Παράλληλα τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο κρατούμενους ενόψει του Πάσχα.

Την ίδια ώρα, δύναμη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης εύχηθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Μεγάλη Παρασκευή και οι δύο στρατιωτικοί μας φυλακισμένοι των Τούρκων στην Αδριανούπολη για 36η μέρα. Κουράγιο και δύναμη στα παιδιά μας και τις οικογένειές τους» τονίζει ο τομεάρχης 'Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Ποια είναι η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου που σε κείμενο της εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου είναι κλινική Νευροψυχολόγος - Το κείμενο της είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2016 - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν επίσης σε κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη και σε ποίημα του Κωστή Παλαμά
NEWSROOM