Τι λέει ο 19χρονος που αναστάτωσε όλη τη Λαμία με ένα μικροσκοπικό μηχανάκι και τι οι αστυνομικοί που δεν τον συνέλαβαν

Τι λέει ο 19χρονος που αναστάτωσε όλη τη Λαμία με ένα μικροσκοπικό μηχανάκι και τι οι αστυνομικοί που δεν τον συνέλαβαν Facebook Twitter
2

Είπε πως τρόμαξε γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ο 19χρονος από τη Λαμία ο οποίος πρωταγωνίστησε στο βίντεο με την απίστευτη καταδίωξη στην πόλη.

Ο νεαρός οδηγός του μικροσκοπικού δικύκλου αντιμετωπίζει πρόστιμο που φτάνει τις 10.000 ευρώ καθώς σχεδόν όλος ο ΚΟΚ τον βαραίνει για τη βόλτα του με τον «μπόμπο» (συνολικά είναι 29 παραβάσεις).

Ο 19χρονος με το μηχανάκι οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομους, παραβίασε STOP και φανάρια, οδήγησε σε πεζόδρομους και επί μία ώρα έκανε βόλτες χωρίς να τον συλλαμβάνουν.

Χθες παραδόθηκε στις αρχές συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον δικηγόρο του.

Ο δικηγόρος του μίλησε στο δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας και είπε πως ο δράστης φοβήθηκε επειδή δεν είχε δίπλωμα και για αυτό το λόγο δε σταμάτησε αρχικά στο σήμα της τροχαίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του η σοβαρότερη είναι η διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

Δήλωσε πως ο πελάτης του έχει μετανιώσει πολύ για όσα έκανε.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Φθιώτιδας, Αργύρης Μαυράκης υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star , ότι οι συνάδελφοι του γνώριζαν τον 19χρονο και δεν τον συνέλαβαν αφού προείχε η ασφάλεια του αλλά και όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο της Λαμίας.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 10 Απριλίου, στην αίθουσα του δικαστηρίου Λαμίας.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια