Στάσεις εργασίας αύριο σε όλους τους δήμους της Αττικής

Στάσεις εργασίας αύριο σε όλους τους δήμους της Αττικής Facebook Twitter
SOOC
0

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν αύριο οι συμβασιούχοι των δήμων Αττικής, από τις 11π.μ έως τη λήξη του ωραρίου.

Τη σχετική κίνηση του συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στηρίζει και η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, προτείνοντας τρίωρη στάση εργασίας για αύριο, στις υπηρεσίες των δήμων. 

Το Συνδικάτο θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην Ομόνοια, στις 12:00 το μεσημέρι, με βασικό αίτημα τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, «χωρίς όρους και προϋποθέσεις».


Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με αφορμή την αυριανή καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 8.166 διορισμούς στους ΟΤΑ.


Η ΚΕΔΕ ζητά από την πλευρά της να δοθεί εξάμηνη παράταση των συμβάσεων στην καθαριότητα των δήμων, καθώς εκτιμά ότι πολλοί από τους συμβασιούχους δεν θα καταφέρουν να προσληφθούν μέσω του διαγωνισμού.

Όπως υπογραμμίζει, αν αυτοί οι υπάλληλοι απολυθούν στις 31 Μαρτίου, οι δήμοι θα χάσουν τις υπηρεσίες έμπειρου προσωπικού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα / Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις τηλεπικοινωνίες του 42χρονου, προκειμένου να διαμορφώσει σαφέστερη εικόνα για τα κίνητρα και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης
LIFO NEWSROOM