Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τον εντοπισμό του μικρού Θανάση – Τι λέει οδηγός ταξί που τον μετέφερε

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τον εντοπισμό του μικρού Θανάση – Τι λέει οδηγός ταξί που τον μετέφερε Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση Σ. από το Περιστέρι, για τον οποίο έχει σημάνει συναγερμός «Amber Alert».

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ένας οδηγός ταξί επικοινώνησε με την αστυνομία και ανέφερε ότι μετέφερε ο ίδιος το παιδί από το Περιστέρι στο Γαλάτσι, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, ήταν το ίδιο το παιδί που ζήτησε να το μεταφέρει στο Γαλάτσι όπου και το παρέλαβε μία γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο Γαλάτσι και βρήκαν τον πατέρα και τη γιαγιά του παιδιού. Και οι δύο, όμως, είπαν δήλωσαν άγνοια και αρνήθηκαν ότι τον παρέλαβαν.

Ο Θανάσης έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,50 μ. και ζυγίζει 40 κιλά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας και πράσινα-καφέ αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM