ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα εξαιτίας μεθυσμένης 23χρονης σε παραλήρημα

Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα εξαιτίας μεθυσμένης 23χρονης σε παραλήρημα Facebook Twitter
3

Αεροσκάφος της easyjet που ταξίδευε από τη Βρετανία με προορισμό την Κύπρο, άλλαξε πορεία και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα εξαιτίας μεθυσμένης γυναίκας που προκαλούσε αναστάτωση.

Οι πληροφορίες για το συμβάν, που δημοσιοποίησε η Daily Mail, κάνουν λόγο για μια 23χρονη που πήγαινε για διακοπές με την παρέα της στην Πάφο.

Η νεαρή κοπέλα από τον Birkenhead ήταν σε παραλήρημα σύμφωνα με το ρεπορτάζ και εκτός εαυτού παρενοχλούσε επιβάτες και πλήρωμα, έβριζε και ούρλιαζε από την αρχή της πτήσης.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής και συνολικά τέσσερα άτομα υποχρεώθηκαν να κατέβουν από την πτήση η οποία συνέχισε το ταξίδι της.

Tη στιγμή που το πλήρωμα απομακρύνει από την πτήση την κοπέλα και την παρέα της, οι άλλοι επιβάτες ακούγονται να χειροκροτούν

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα η νεαρή φαίνεται να ουρλιάζει και να αντιστέκεται όταν οι αεροσυνοδοί προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την κάνουν να επιστρέψει στη θέση της.

«Ήταν όλοι πολύ μεθυσμένοι. Έπιναν τα δικά τους ποτά στην πτήση. Άρχισαν να βρίζουν, να τσακώνονται μεταξύ τους και να απειλούν άλλους επιβάτες, οπότε το αεροπλάνο άλλαξε πορεία προς την Αθήνα», δήλωσε επιβάτης στην Daily Mail.

Εκπρόσωπος της easyJet επιβεβαίωσε ότι η πτήση EZY1975 από το Μάντσεστερ για την Πάφο στις 23 Μαρτίου, άλλαξε πορεία και ότι τέσσερις επιβάτες υποχρεώθηκαν να κατέβουν λόγω κακής συμπεριφοράς στην Αθήνα.

Ελλάδα
3

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αφού τους αφήνουν να κουβαλάνε ποτά στο αεροπλάνο, ή πολλές φορές τους τα σερβίρουν οι ίδιοι (με το αζημίωτο φυσικα) αυτά συμβαίνουν. Και μη χειρότερα. ΈΣτο ποστο μου στο αεροδρομιο έχω δει πολλούς τουρίστες (κυρίως Άγγλους αλλά και άλλων εθνικοτητων) να αποβιβαζονται ντιρλα. Ακόμη και αν δεν έχουν προκαλέσει πρόβλημα στην πτήση, προκαλούν προβλήματα στο αεροδρόμιο, στα λεωφορεία, κλπ. Θα έπρεπε οι κανονισμοί που αφορούν στην αγορά και κατανάλωση αλκοόλ στο αεροδρόμιο να είναι πιο αυστηροί.
Συμφωνώ απόλυτα. Πρεπει να καταργηθεί η κατανάλωση αλκοολ εν πτησει, λόγω των συνθηκών ενισχύεται η δράση του. Δεν σε χαλαρώνει, σε χαλάει. Αλλά και οι Άγγλοι είναι τραγικοί στο πως πίνουν και πως φέρονται οταν μεθανε. Κάθε Σάββατο βράδυ το θέαμα ήταν ανγουλιαστικο. Κοπέλες με σηκωμένη φούστα και χωρίς βρακι στην μέση του δρόμου, σπασμένα μπουκάλια κι αίματα, και εννοείται οι δρόμοι διακοσμημένοι με κάθε μορφής σωματικό υγρό ή στέρεο έκκριμα και απορριμα. Και δεν μιλάω για τίποτα underground περιοχές, μιλάω για το κέντρο της πόλης με την καλύτερη εκδοχή της βραδινής ζωής.