Σοκ από τα νέα στοιχεία για τη δράση του παιδεραστή: Είχε κακοποιήσει περισσότερα από 200 παιδιά

Σοκ από τα νέα στοιχεία για τη δράση του παιδεραστή: Είχε κακοποιήσει περισσότερα από 200 παιδιά Facebook Twitter
4

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 63χρονου, ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης έχει ασελγήσει σε περισσότερα από 200 παιδιά, σε χρονικό διάστημα 20 ετών.

Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε ότι κακοποιούσε τα παιδιά δίπλα από το δωμάτιο, στο οποίο βρισκόταν κατάκοιτη η γυναίκα του.

Ο ίδιος φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Η γυναίκα μου κοιμόταν, δεν ξυπνούσε εύκολα. Έφερνα τα παιδιά και πηγαίναμε στο δωμάτιο μου. Κάναμε ησυχία, δεν την ενοχλούσαμε».

Χθες το πρωί οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας, σε μέρος εκ των οποίων εμφανίζεται ο ίδιος με ανήλικους.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίζω το προφίλ αυτών των παιδιών. Ανήκαν όλα σε προβληματικές οικογένειες;Είχαν αναγκη τα χρήματα;Αν μη τι άλλο θά'πρεπε να ειναι υποψιασμενα τα παιδιά του σήμερα.