ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Θέμα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου - Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που έπεσε νεκρός στο Μαρούσι

Θέμα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου - Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που έπεσε νεκρός στο Μαρούσι Facebook Twitter
0

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα α συγγενείς και φίλοι, στον 19χρονο, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων Κύπρου στο Μαρούσι.

Η κηδεία του 19χρνου θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό.

Την ίδια ώρα, πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος -σύμφωνα με τις πληροφορίες- είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, βρίσκονται οι αρχές όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας θεωρείται θέμα ωρών καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία που χρειάζεται μέσα από σειρά καταθέσεων που έλαβε.

Τουλάχιστον έξι άτομα σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ήταν παρόντες την ώρα της δολοφονίας.

Το θύμα γνώριζε τον δράστη και φέρεται να είχε και τηλεφωνική επαφή μαζί του πριν τη δολοφονία.

Η άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επαφών θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ενώ ο πατέρας του 19χρονου παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στους άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας.

Όσον αφορά τα κίνητρα της δολοφονίας η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και δεν αποκλείεται να είχαν οικονομικές διαφορές ή και προσωπικές προστριβές που οδήγησαν σε κάποια λογομαχία στην πλατεία.

Ιδιοκτήτης περιπτέρου που βρίσκεται στην περιοχή κατέθεσε ότι πριν τη δολοφονία είχε ακούσει τα μέλη της παρέα να τσακώνονται  και μάλιστα τους προειδοποίησε ότι αν δεν σταματούσαν θα καλούσε την αστυνομία. Κάποιοι μάλιστα από τους εμπλεκόμενους τον απείλησαν να μην επεμβαίνει κι εκείνος όπως είπε φοβήθηκε.

 
Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ