Σε απεργία επ' αόριστον προχωρά η ΟΣΥΠΑ για τη μετεγκατάσταση από το Ελληνικό

Σε απεργία επ' αόριστον προχωρά η ΟΣΥΠΑ για τη μετεγκατάσταση από το Ελληνικό Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
2

Σε αποχή - απεργία επ' αόριστον προχώρησαν από σήμερα οι εργαζόμενοι της ΥΠΑ (ΟΣΥΠΑ), αντιδρώντας στην μετεγκατάσταση υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας από το Ελληνικό, πριν εξασφαλιστούν πλήρως τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Στο εξώδικο της ΟΣΥΠΑ προς την διοίκηση, μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι δεν θα συμμετάσχουν, δεν θα συνεργαστούν και θα απέχουν από κάθε ενέργεια που ως σκοπό έχει την απομάκρυνσή τους από τον παρόντα χώρο εργασίας τους, πριν εξασφαλιστούν πλήρως τα εργασιακά τους δικαιώματα.

«Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας», τονίζουν, «εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς αποτέλεσμα, το πρόβλημα μετεγκατάστασης των υπηρεσιών της ΥΠΑ, λόγω της επένδυσης στο Ελληνικό, συνέχισε να υπάρχει και στη τρέχουσα θητεία της σημερινής διοίκησης, όπου πολλές συναντήσεις συνήθως απέβαιναν άκαρπες σχετικά με την σχεδιαζόμενη και γνωστή εδώ και χρόνια απομάκρυνση-μετεγκατάσταση του συνόλου των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της ΥΠΑ».

«Η ΟΣΥΠΑ καταγγέλλει, ότι η Υπηρεσία προβαίνει σε σειρά βίαιων ενεργειών με στόχο:

- Την άμεση και παντελώς απρογραμμάτιστη, χωρίς σχέδιο και σκοπό, απομάκρυνση ("ξήλωμα") των υπηρεσιών, στον χώρο στον οποίο βρίσκονται εδώ και μια πεντηκονταετία οι εγκαταστάσεις της ΥΠΑ.

- Την σχεδιαζόμενη μετεγκατάσταση καίριων Διευθύνσεων σε μεγάλη απόσταση η μία από την άλλη, που καθιστά πρακτικά και ουσιαστικά αδύνατη την ομαλή συνέχιση του παρεχόμενου έργου και θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας στη χώρα μας».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Το Ελληνικο βρε παιδια δεν εχει κλεισει εδω και 15 χρονια; Τι υπηρεσιες ειναι ακομα εκει και για πιο λογο δεν εχουν παει στο Ελ. Βενιζελος; Αλλη μια ιστορια ελληνικης τρελας;