Δις ισόβια στον λέκτορα του ΑΠΘ για τις δολοφονίες με αρσενικό - «Χωρίς αποδείξεις;» είπε αμετανόητος

Δις ισόβια στον λέκτορα του ΑΠΘ για τις δολοφονίες με αρσενικό - «Χωρίς αποδείξεις;» είπε αμετανόητος Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Σε δις ισόβια καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο 46χρονος λέκτορας του ΑΠΘ για την δολοφονία με αρσενικό της συζύγου του και της γιαγιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές τον έκριναν ομόφωνα ένοχο και δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό.

Ο 46χρονος λέκτορας, αμετανόητος, υποστήριξε ότι είναι αθώος και δήλωσε έκπληκτος με την απόφαση του δικαστηρίου. Αναρωτήθηκε μάλιστα «χωρίς αποδείξεις; σε ποια χώρα ζούμε;».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες την ενοχή του είχε ζητήσει η εισαγγελέας της έδρας η οποία είχε σημειώσει πως «ούτε οι πιο επικίνδυνοι κατά συρροήν δολοφόνοι δεν έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα».

«Σκότωσε όχι μόνο μία φορά τη γυναίκα του, αλλά τόσες φορές, όσες χορήγησε το δηλητήριο. Την έβλεπε να λιώνει, να παραλύει, άντεξε σ' αυτό το θέαμα. Ήθελε να το βλέπει. Έμεινε αμετανόητος μέχρι το τέλος. Στέρησε από μία μάνα να αγκαλιάσει το παιδί της, πριν φύγει από τη ζωή. Πήρε έναν ακόμη άνθρωπο για να συσχετιστούν οι δύο πράξεις» είχε αναφέρει η εισαγγελέας έδρας.

Οι θάνατοι των δύο γυναικών είχαν δημιουργήσει προβληματισμό από την αρχή στους γιατρούς του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», όπου νοσηλεύτηκαν. Οι εξετάσεις τελικά έδειξαν το αρσενικό και οι γονείς της συζύγου του λέκτορα άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση, θεωρώντας ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ