Διαμαρτυρία κατοίκων στη Λάρισα για τον θάνατο της 28χρονης Πωλίνας - «Όχι άλλο αίμα στη συνοικία μας»

Διαμαρτυρία κατοίκων στη Λάρισα για τον θάνατο της 28χρονης Πωλίνας - «Όχι άλλο αίμα στη συνοικία μας» Facebook Twitter
φωτό: onlarissa.gr
0

Εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Γεωργίου πραγματοποίησαν διαμαρτυρία το πρωί της Κυριακή στην οδό Βόλου και πιο συγκεκριμένα στο σημείο όπου την περασμένη εβδομάδα έχασε τη ζωή της από φορτηγό η 28χρονη ποδηλάτισσα Πωλίνα Τσαπακίδου.

Στο σημείο του δυστυχήματος πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη της κοπέλας με τους κατοίκους της περιοχής να σηκώνουν πανό, απαιτώντας να μην υπάρχουν άλλα θύματα στην συνοικία τους.

Διαμαρτυρία κατοίκων στη Λάρισα για τον θάνατο της 28χρονης Πωλίνας - «Όχι άλλο αίμα στη συνοικία μας» Facebook Twitter
φωτό:onlarissa.gr

«Όχι άλλα θύματα, όχι άλλο αίμα στη συνοικία μας» είπε μιλώντας εκ μέρους των κατοίκων της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου η κ. Μαρία Σαλιαμπούκου, συμπληρώνοντας πως «την περασμένη Τετάρτη γίναμε όλοι μάρτυρες για πολλοστή φορά ενός τραγικού γεγονότος. Ένα κορίτσι, κάτοικος της συνοικίας μας, έχασε τη ζωή της, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο εντελώς αναίτια και εξαιτίας της αναποφασιστικότητας των αρμόδιων φορέων να λάβουν δραστικά μέτρα προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κεντρική οδός της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου.

«Είναι πλέον παραπάνω από απαραίτητο η παλαιά εθνική οδός Λάρισας – Βόλο να αποχαρακτηριστεί και να μετατραπεί σε απλό αστικό δρόμο ήπιας κυκλοφορίας με ολική απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων» τόνισε.

Διαμαρτυρία κατοίκων στη Λάρισα για τον θάνατο της 28χρονης Πωλίνας - «Όχι άλλο αίμα στη συνοικία μας» Facebook Twitter
φωτό: onlarissa.gr

Εξέφρασε δε, την ξεκάθαρη απαίτηση των κατοίκων «από τους αρμόδιους φορείς να συνεργαστούν για να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε άμεσα η παλαιά εθνική οδός Λάρισας – Βόλου να λειτουργεί ως απλός συνοικιακός δρόμος ασφαλείς για πεζούς, ποδηλάτες και οδηγούς αυτοκινήτων».

Την Δευτέρα αντιπροσωπεία των κατοίκων της συνοικίας θα έχουν συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς της πόλης για να καταθέσουν τα αιτήματά τους για βελτίωση των συνθηκών στην οδό Βόλου.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινήσεις

Ελλάδα / Ο Μαρουσάκης είπε ότι σίγουρα θα πιάσουμε «τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι» - Νέα ανάρτηση με διευκρινίσεις

«Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε», είχε γράψει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
NEWSROOM