Η μητέρα του λοχία Κούκλατζη ζητά να μην την εκμεταλλεύονται οι δημοσιογράφοι και να γυρίσει γρήγορα το παιδί της σπίτι

Η μητέρα του λοχία Κούκλατζη ζητά να μην την εκμεταλλεύονται οι δημοσιογράφοι και να γυρίσει γρήγορα το παιδί της σπίτι Facebook Twitter
1

Η μητέρα του λοχία  Δημήτρη Κούκλατζη τόνισε πως αυτό που προέχει είναι να γυρίσει το παιδί της στο σπίτι.

«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», είπε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ και είπε πως η αγωνία που ζει όλη η οικογένεια είναι μεγάλη.

Πρόσθεσε ωστόσο πως υπάρχουν δημοσιογράφοι που προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν. Η μητέρα του λοχία είπε πως την παίρνουν τηλέφωνο, της μιλάνε σε φιλικό τόνο και πως ενώ της λένε δεν θα τη βγάλουν στον αέρα, μετά βλέπει όσα λέει στο διαδίκτυο.

«Με παγιδεύουν. Έρχονται στιγμές που δεν αντέχω» είπε εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της.

Απηύθυνε έκκληση για μεγαλύτερη διακριτικότητα και ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστέκονται 

«Έχουμε πίστη στο θεό και την πολιτεία ότι θα έχουμε αίσια έκβαση». «Προσευχόμαστε. Αισθάνομαι περήφανη αλλά δεν παύω να έχω τον πόνο μου που είναι ανείπωτος».

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
επειδη δεν τους κοβω για ψηφοφορους του Συριζα (μπορει και να ειναι τεσπα δεν αποτελουν το ταργκετ γκρουπ που τους ενδιαφερει) θα παρακαλουσα μην ενοχλει και πολύ πολύ την κυβερνηση με τετοιου ειδους αιτηματα. Φταει αυτος που χαθηκε δεν μπορει ολοκληρος Αλεκσης να ασχοληθε, οι δικαιωματιστες να ιδρωσουν και γενικα να μας χαλασουν την ζαχαρενια των διορισμων αργοσχολων (μαντεψε γιατι δεν εχεις νοσηλευτες γιατρους και δασκαλους - οχι δεν φταει η Τροικα, εσυ 62% φταις)Βεβαια μπορουσε να ΜΗΝ υποσχεθει στον Ερντο τους 8, αλλα φταιει που η κ. Μπαζιανα δεν εχει μαθει την διαφορα της εκτελεστικης εξουσιας με την δικαστικη, ουτε την εχει μαθει ουτε την ενδιαφερει, Στο κατω κατω η οικογενεια της ρισκαρει; Φυσικα και οχι.