Γκαζάκια, εμπρησμοί αυτοκινήτων και μολότοφ τη νύχτα στην Αθήνα

Γκαζάκια, εμπρησμοί αυτοκινήτων και μολότοφ τη νύχτα στην Αθήνα Facebook Twitter
2

Εμπρησμοί αυτοκινήτων, έκρηξη με γκαζάκια έξω από τράπεζα και επιθέσεις με μολότοφ εναντίον ΜΑΤ σημειώθηκαν το βράδυ και τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αττική.

Ειδικότερα, άγνωστοι έκαψαν τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως στα Άνω Λιόσια, Ηπείρου στην Αγία Βαρβάρα, Παναγίας Γρηγορούσης στο Μενίδι και Ωρομέδοντος στην Άνω Κυψέλη, από τα μεσάνυχτα έως τις 5 τα ξημερώματα, σε περιοχές της Αττικής. 

Ένα ακόμα αυτοκίνητο κάηκε στη Βασιλίσσης Σοφίας, από πυρκαγιά που προήλθε από βραχυκύκλωμα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Επίσης, έκρηξη με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τράπεζα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές.

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή λίγο πριν από τις 4:00.

Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων, που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ούλεφ Πάλμε και Συβρισσαρίου, ενώ πέταξαν μέσα μια κροτίδα. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


Τέλος, ομάδα ατόμων πραγματοποίησε επιθέσεις με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Τοσίτσα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ προσήχθη ένα άτομο, το οποίο αργότερα αφέθηκε ελεύθερο, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM