Η ανακοίνωση της Novartis για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της

Η ανακοίνωση της Novartis για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την ανησυχία και την καταδίκη της Novartis για την πρωινή επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της, στη Μεταμόρφωση Αττικής, εκφράζει η εταιρεία σε νέα ανακοίνωσή της.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία ζητά από τις Αρχές να εγγυηθούν για την ασφάλεια των εργαζομένων της.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 5:15 π.μ, από μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας που έσπασαν με βαριοπούλα το φυλάκιο και τζαμαρίες των γραφείων, ενώ πέταξαν και κόκκινες μπογιές.

Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε λίγο αργότερα την ευθύνη της επίθεσης, με σχετική ανάρτησή του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αμέσως μετά τους βανδαλισμούς, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

 

Η ανακοίνωση της Novartis για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία της Facebook Twitter
ΑΠΕ

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι μετά την επίθεση που έγινε σήμερα στις 6 πμ. στα γραφεία της Novartis Hellas στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της επίθεσης παρά μόνο υλικές ζημιές τις οποίες δεν έχουμε αποτιμήσει ακόμη πλήρως.

H Novartis καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή καταστροφικής πράξης.

Απευθύνουμε έκκληση στις ελληνικές Αρχές να καταδικάσουν το γεγονός και να εγγυηθούν την ασφάλεια των ανθρώπων μας, η προστασία των οποίων είναι προτεραιότητά μας.

Η παροχή του ασφαλέστερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος είναι δέσμευση της Novartis στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM