Συζητήθηκε η αγωγή του Πατμάνογλου - Η αποζημίωση που διεκδικεί από τον ιδιοκτήτη των Jumbo για το τροχαίο με την Πόρσε

Συζητήθηκε η αγωγή του Πατμάνογλου - Η αποζημίωση που διεκδικεί από τον ιδιοκτήτη των Jumbo για το τροχαίο με την Πόρσε Facebook Twitter
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
4

Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας του ιδιοκτήτη των Jumbo και της ασφαλιστικής εταιρείας του αυτοκινήτου, με την οποία ο ίδιος ζητεί περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για το θάνατο της συζύγου του και του γιου του, ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς 1,3 εκατ. ευρώ.

Το δυστύχημα που έγινε τον Φεβρουάριο του 2017, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo καρφώθηκε με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο όχημα όπου επέβαιναν η γυναίκα και ο ανήλικος γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Ο νεαρός οδηγός της μαύρης Porsche, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα που άγγιζε τα 320 χλμ./ώρα, πάτησε φρένο, με αποτέλεσμα το όχημα να μπει με μπλοκαρισμένους τροχούς στο πάρκινγκ του 82ου χιλιομέτρου της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και να βρουν ακαριαίο θάνατο η σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία και το ανήλικο αγοράκι τους.

Η οικογένεια του ιδιοκτήτη των Jumbo δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ την ασφαλιστική εταιρεία εκπροσώπησε η δικηγόρος Χρύσα Σαλαβράκου, η οποία υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκατ. ευρώ.

Ο ξάδελφος της Αποστολίας Πατμάνογλου, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο μίλησε για την οικογένεια Πατμάνογλου: «Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα» τόνισε και συμπλήρωσε για το μοιραίο βράδυ: «Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους».

«Ο Υπάτιος μετά το ατύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει» ανέφερε.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ