BINTEO - Δεκάδες περιστατικά μέθης χθες στην Πάτρα

BINTEO - Δεκάδες περιστατικά μέθης χθες στην Πάτρα Facebook Twitter
2

Το πατρινό καρναβάλι φημίζεται για την κραιπάλη και τη φρενήρη διασκέδασή του, αλλά χθες το βράδυ η εικόνα μετά το γλέντι είχε και αρκετά θλιβερά παραδείγματα.

Και φέτος μετά την ποδαράτη νυχτερινή παρέλαση τα περιστατικά μέθης που κατεγράφησαν ήταν δεκάδες.

Οι περισσότεροι ήταν νέοι οι οποίοι έκαναν αλόγιστη χρήση αλκοόλ τόσο κατά τη διάρκεια της παρέλασης όσο και αργότερα στα πάρτι ου ακολούθησαν.

Οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού  και το ΕΚΑΒ, χρειάστηκε να προφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε δεκάδες περιστατικά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η προσέγγιση των ατόμων που είχαν χάσει ακόμα και τις αισθήσεις τους ήταν δύσκολη λόγω των χιλιάδων καρναβαλιστών και θεατών που έχουν κατακλύσει το κέντρο της Πάτρας.

Οι εικόνες και οι πληροφορίες από το patrastimes.gr.

BINTEO - Δεκάδες περιστατικά μέθης χθες στην Πάτρα Facebook Twitter
BINTEO - Δεκάδες περιστατικά μέθης χθες στην Πάτρα Facebook Twitter
 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Απόλυτα φυσιολογικό. Μιλάμε παρέλασαν 30.000 άτομα στην παρέλαση της Πάτρας και οι πληρότητες στο 100% συν σε κάθε 2ο σπίτι, φοιτητών ειδικά, έχουν έρθει από 5 εως 10 άτομα. Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες άτομα που πήγαν στην Πάτρα. Το να υπάρχουν και κάτι δεκάδες τέτοια περιστατικά δεν είναι τίποτα. Έχω πάει 3 φορές από το 2013 στην Πάτρα τέτοια εποχή και η αλήθεια είναι αν και ήταν γενικά μια μαζική τρελή φάση, ωστόσο δε, δεν έβλεπα ιδιαίτερα προβληματικές καταστάσεις όπως τίποτα ξυλοδαρμούς και τέτοια μεθύσια, λίγα μόνο.Για την Βόρεια Ευρώπη είναι μία συνηθισμένη Παρασκευη (λέω δηλαδή μια μερα που θεωρείται μέρα εξόδου), ΜΗ αποκριάτικη. Εδώ στην επαρχία στην Γερμανία πχ σε μικρές κομωπόλεις και βλέπεις κάθε ΣΚ τα ασθενοφόρα να τρέχουν....