ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δύσκολη νύχτα στον Δομοκό από την επέλαση του χιονιά - Προβλήματα και κλειστά σχολεία

Δύσκολη νύχτα στον Δομοκό από την επέλαση του χιονιά - Προβλήματα και κλειστά σχολεία Facebook Twitter
0

Μάχη για να κρατηθεί ο δρόμος Λαμίας - Δομοκού ανοιχτός δίνουν οι τοπικές αρχές καθώς σφοδρή χιονόπτωση σημειώνεται στην περιοχή ενώ υπάρχει απαγορευτικό στα φορτηγά.

Προβλήματα στους δρόμους

Ο χιονιάς που από το πρωί έχει επισκεφθεί τη Φθιώτιδα, τις απογευματινές ώρες χτύπησε περισσότερο προς την περιοχή του Δομοκού, όπου δίνεται μάχη για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Η Τροχαία έχει στήσει μπλόκο στη διασταύρωση "Σανατορίου", έξω από τη Λαμία και ακινητοποιεί όλα τα φορτηγά που κινούνται προς Δομοκό, ενώ επιτρέπει να περάσουν μόνο τα ΙΧ, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες.

Η κυκλοφορία στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού γίνεται με αρκετή δυσκολία, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούν μηχανήματα της Περιφέρειας που ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το οδόστρωμα.

Δύσκολη νύχτα στον Δομοκό από την επέλαση του χιονιά - Προβλήματα και κλειστά σχολεία Facebook Twitter

Έντονη χιονόπτωση είχαμε και στον Ε65, στο νέο κομμάτι από Ξυνιάδα Δομοκού προς Τρίκαλα, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών έπεσε πάρα πολύ χιόνι μέσα σε λίγες ώρες. Ευτυχώς τα μηχανήματα της Νέας Οδού έχουν καταφέρει να κρατήσουν το δρόμο ανοιχτό και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά μέχρι αυτή την ώρα.

Αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται προς Καρπενήσι από τον Τυμφρηστό και μέχρι μετά τη σήραγγα "Π. Μπακογιάννης". Χιονίζει αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία στο δρόμο από Λαμία προς Μπράλο.

Δύσκολη νύχτα στον Δομοκό από την επέλαση του χιονιά - Προβλήματα και κλειστά σχολεία Facebook Twitter

Κλειστά τα σχολεία στο Δομοκό

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε πριν από λίγο με απόφαση του Δημοτικής Αρχής τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο σε όλη την περιοχή του Δομοκού.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM
Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM