ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Στο τμήμα ο Στέλιος Διονυσίου έπειτα από «επεισόδιο» με αστυνομικό

Στο τμήμα ο Στέλιος Διονυσίου έπειτα από «επεισόδιο» με αστυνομικό Facebook Twitter
2

Στο Α.Τ. Αμπελοκήπων βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τρίτης ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου έπειτα από «επεισόδιο» με τροχονόμο. 

Νωρίς το απόγευμα ο τραγουδιστής στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου, προσπάθησε να περάσει την κορδέλα της αστυνομίας με το αυτοκίνητό του.

Το συμβάν έλαβε χώρα στη Βασ. Σοφίας που ήταν κλειστή εκείνη την ώρα και ο τραγουδιστής αφού παράκουσε τις εντολές των αστυνομικών πέρασε με το αμάξι του χτυπώντας τον έναν από αυτούς ελαφρά με το ΙΧ του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του αστυνομικού ο τραγουδιστής τον  χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του.

Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κρίμα και φαίνεται καλο παιδι. Η ελληνική μαγκιά! Ειςαι τυχερός που ζεις στην ελλαδα κ διονυσιου, στην Αμερική ή σε άλλη ευρωπαϊκή χωρα Θάτανε διαφορετική η αντιμετώπιση σου.