Ο μικρός Αλέξανδρος αναχώρησε για το κρίσιμο χειρουργείο στην Αμερική - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Ο μικρός Αλέξανδρος αναχώρησε για το κρίσιμο χειρουργείο στην Αμερική - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε Facebook Twitter
Ο Γιώργος Μαυρίδης επισκέφθηκε τον Αλέξανδρο στον ξενώνα Ελπίδα, κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία του μικρού
0

Για την Αμερική αναχώρησε χθες ο μικρός Αλέξανδρος Μελισσινός, που θα υποβληθεί σε εγχείρηση για το οστεοσάρκωμα  με το οποίο διαγνώστηκε πέρσι.


Τις τελευταίες εβδομάδες, πλήθος ανθρώπων από όλη την Ελλάδα σπεύδει να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια, προκειμένου ο μικρός Αλέξανδρος να υποβληθεί στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου το 70% των χρημάτων ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί αγγίζει τα 700.000 ευρώ, για την επέμβαση, τη νοσηλεία και τις θεραπείες.

Ο μικρός Αλέξανδρος αναχώρησε για το κρίσιμο χειρουργείο στην Αμερική - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε Facebook Twitter

Ο Αλέξανδρος θα εισαχθεί, αύριο, στο εξειδικευμένο κέντρο MD ANDRESON του Χιούστον.

Η οικογένεια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την κινητοποίηση όλων όσοι βοηθούν ώστε να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια του παιδιού.

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή του, ο Αλέξανδρος γνώρισε από κοντά και τον αγαπημένο του παρουσιαστή, Γιώργο Μαυρίδη, που επισκέφτηκε τον Αλέξανδρο στον ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ.

Η φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, από χρήστες που εύχονται στον Αλέξανδρο καλή επιτυχία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού: Ανοιχτή επιστολή σε Μητσοτάκη με δύο ερωτήματα για τα Τέμπη: Εάν δεν απαντήσετε, υποβάλετε την παραίτησή σας

Τι αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού στην επιστολή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κοινοποιήθηκε και στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου
NEWSROOM