Σφοδρή χιονόπτωση στο Πήλιο - Κλειστό ακόμα και το χιονοδρομικό κέντρο

Σφοδρή χιονόπτωση στο Πήλιο - Κλειστό ακόμα και το χιονοδρομικό κέντρο Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Πυκνό χιόνι πέφτει, από τα ξημερώματα στο κεντρικό και το ανατολικό Πήλιο, ακόμη και σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως στα Καλά Νερά, ενώ από τη σφοδρή χιονόπτωση έκλεισε για σήμερα και το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται από την Πορταριά και πάνω, ενώ το ύψος του χιονιού έχει φθάσει το ένα μέτρο στα Χάνια.

Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί με 6 ειδικά οχήματα να ρίχνουν διαρκώς αλάτι, αλλά απαραίτητη κρίνεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στον δρόμο Βόλου-Ζαγοράς, στο τμήμα από Αλυκόπετρα μέχρι και Καράβωμα.

Χιόνι πέφτει και στο ανατολικό Πήλιο και στα λευκά έχουν ντυθεί η Ζαγορά, το Πουρί, η Τσαγκαράδα και οι Μηλιές, ενώ τα σχολεία σε αυτές τις περιοχές έμειναν κλειστά.

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μαγνησίας δεν κατάφεραν να φθάσουν σήμερα λόγω του χιονιού σε Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Πινακάτες, Βυζίτσα και Μηλιές και επέστρεψαν στον Βόλο.

Στα ορεινά του Αλμυρού το χιόνι έχει φτάσει ήδη τα 30 εκατοστά στην Ανάβρα, αλλά ο δρόμος παραμένει ανοιχτός.

Στον Βόλο βρέχει κατά διαστήματα, το κρύο είναι έντονο και η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας στις 8 το πρωί ήταν μόλις στους 3 βαθμούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM