Κρύο και βροχές σήμερα - Πού θα χιονίσει

Κρύο και βροχές σήμερα - Πού θα χιονίσει Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
0

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα με τοπικές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδας, καθώς και σε τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ μετά το απόγευμα θα βρέξει και σε περιοχές του κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τμήματα της χώρας και σε περιοχές της δυτικής , κεντρικής και βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 και τοπικά 12 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -3 έως 6 στη βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, από 0 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως και 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι αρχικά βόρειοι έως και 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιάδες με την ίδια ένταση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM