Daily Telegraph: Ελλάδα και Κύπρος κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί το 2018

Daily Telegraph: Ελλάδα και Κύπρος κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί το 2018 Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες προετοιμάζονται για το «Sunshine Saturday» - την πιο πολυσύχναστη μέρα του έτους για την κράτηση των διακοπών στη Βρετανία.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αναμένουν την πιο πολυσύχναστη ημέρα των διακοπών του έτους αυτό το Σαββατοκύριακο, που ονομάστηκε «Sunshine Saturday», επειδή παραδοσιακά οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου σπεύδουν να προβούν σε κρατήσεις ταξιδιών το πρώτο Σάββατο μετά τις γιορτές.

  

Με βάση δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει από τις προηγούμενες χρονιές οι εταιρείες Thomas Cook και Tui, σχεδόν 1 εκατομμύριο χρήστες του διαδικτύου αναμένεται να κάνουν σήμερα κρατήσεις για «αποδράσεις» που θα πραγματοποιήσουν τους επόμενους μήνες.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για το 2018 είναι πιθανόν να είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, ενώ η Τουρκία αναμένεται επίσης να παρουσιάσει μια ανάκαμψη, αν και η ζήτηση είναι πιθανό να είναι χαμηλότερη από τα συνηθισμένα επίπεδα, πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Άλλοι προορισμοί που αναμένεται να είναι ψηλά στις κρατήσεις φέτος είναι το Μαυροβούνιο, το Πράσινο Ακρωτήριο, η Κούβα και το Μεξικό, στην πλειοψηφία τους ηλιόλουστοι λογαριασμοί.

 

Πληροφορίες από Τelegraph

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ