ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Άγρια συμπλοκή μελών του αντιεξουαστικού χώρου με μέλη της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

0

Άγρια συμπλοκή 100 περίπου μελών του αντιεξουαστικού χώρου με μέλη της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Ψηλαλώνια της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», υπέστησαν ζημιές ένα κατάστημα και τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ περίπου 10 άτομα έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrastimes.gr, ολα άρχισαν στο κάτω μέρος της πλατείας όπου 100 περίπου αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν με περίπου 15 μέλη της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησε πετροπόλεμος και τα επεισόδια επεκτάθηκαν σε όλη την πλατεία της περιοχής.

 

Περισσότερα από εκατό άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Μαραγκοπούλειου επί της οδού Γούναρη, ένας χώρος ο οποίος είναι υπό την κατάληψή τους εδώ και αρκετό καιρό.

 

Μικρότερες ομάδες των δύο τριών ατόμων, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ξύλα και καδρόνια στα χέρια τους παρέμειναν στη συμβολή των οδών που κατέρχονται από τα Ψηλαλώνια με τη Γούναρη, επιτηρώντας ουσιαστικά τον γύρω χώρο.

 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι κλήθηκε η αστυνομία, έφτασαν επί τόπου δύο περιπολικά, τα οποία μόλις είδαν το συμβάν αποχώρησαν, δηλώνοντας ότι φοβούνται.

Σημειώνεται ότι έξω από το κατάστημα, όπου σημειώθηκε η συμπλοκή, είχαν προκληθεί περιορισμένης έκτασης επεισόδια το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ