Απίστευτο περιστατικό στο νοσοκομείο Λαμίας: Νεαρός απείλησε με όπλο υπαλλήλους επειδή ο πατέρας του πονούσε

Απίστευτο περιστατικό στο νοσοκομείο Λαμίας: Νεαρός απείλησε με όπλο υπαλλήλους επειδή ο πατέρας του πονούσε Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια αξονικής τομογραφίας.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας νεαρός ηλικίας 25 με 30 ετών απείλησε με όπλο εργαστηριακούς υπαλλήλους, καθώς εκείνοι προσπαθούσαν να κάνουν αξονική στον πατέρα του.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την πρωτοφανή αντίδραση του νεαρού φαίνεται να προκάλεσε το γεγονός ότι ο πατέρας του πονούσε από την περιπέτεια της υγείας του αλλά και από την προσπάθεια να πάρει τη σωστή θέση για να γίνει η τομογραφία.

Με την απειλή όπλου, ζήτησε να τον αφήσουν ήσυχο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτά ας τα βλέπουν αυτοί που ανέχονται κάποιες κραυγαλέες μορφές "παρεμβάσεων", εξωθεσμικών πιέσεων και ιδιωτικής αυτοδικίας. Και καλλιεργείται έτσι αμφίδρομα, η έλλειψη εμπιστοσύνης στις υπεύθυνες κρατικές υπηρεσίες να αποδώσουν ευθύνες εκεί και για όποιους υπάρχουν.Και έτσι άνοιξε και συνεχίζεται φαύλος κύκλος που οδηγεί να "παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας".Ζητούνται πολιτικοί με σοβαρότητα, γιατί μόνο με μακροπρόθεσμη υπερκομματική πολιτική και διδασκαλία, ο πολίτης εκπαιδεύεται να σέβεται τους θεσμούς. .