Με καλοκαιρία μας αποχαιρετά το έτος

Με καλοκαιρία μας αποχαιρετά το έτος Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Αίθριο καιρό και καλές καιρικές συνθήκες στα περισσότερα τμήματα της χώρας θα σημειωθεί σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο η Κρήτη και ενδεχομένως οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, θα έχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις ενδέχεται να σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα θα σημειωθεί παγετός και ομίχλη τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 και τοπικά 14 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -2 έως 10 στη βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 13 στη δυτική Ελλάδα, από 2 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 14 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την έντασή τους να φτάνει τα 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι-βορειοανατολικοί φτάνοντας τα 3 με 4 και τοπικά στα νότια τμήματα τα 5 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM