Nέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: O 34χρονος σκότωσε τον πατέρα του και έπεσε για ύπνο

Nέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: O 34χρονος σκότωσε τον πατέρα του και έπεσε για ύπνο Facebook Twitter
φωτό: cretapost.gr
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Φορτέτσας και συνταράσσει την Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 34χρονος πατροκτόνος, ύστερα από μία βραδιά όπου φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μαζί με τον πατέρα του και ένα ακόμη άτομο αλβανικής καταγωγής, σκότωσε τον 61χρονο με τα ίδια του τα χέρια, με κεφαλοκλείδωμα μετά από πάλη.

Μάλιστα, μετά το φονικό φαίνεται πως έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες του και να έπεσε για ύπνο.

Τη σορό του του 61χρονου βρήκε στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης η αδερφή του που μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας, η οποία και ειδοποίησε τις αρχές.

Ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου έσπευσαν αμέσως στην οικία του άτυχου άντρα.

Όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τον 34χρονο να στέκεται όρθιος, δίπλα από το κρεβάτι. Ήταν σε κατάσταση μέθης και γυμνός από τη μέση και πάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατροκτόνος ομολόγησε την πράξη του.

Πριν από λίγη ώρα, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ φέρεται πως υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης και πως, όταν πίνει, «μεταμορφώνεται», παρουσιάζοντας βίαιη συμπεριφορά.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από cretalive.gr και cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM