Αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε Facebook Twitter
0

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας αστυνομικός φέρεται να σκότωσε μέλη της οικογένειας του και ύστερα ν' αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ηλικίας περίπου σαράντα ετών, σκότωσε με το όπλο του τη σύζυγό του, την πεθερά του, και την τεσσάρων ετών κόρη του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι αυτό που οδήγησε τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη πράξη του, ωστόσο το διαμέρισμα που έγινε το φονικό ήταν το πατρικό της γυναίκας του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως συγγενείς αφού τους αναζήτησαν χωρίς αποτέλεσμα πήγαν στο σπίτι της οικογένειας και τους εντόπισαν όλους νεκρούς.

Ο αστυνομικός  υπηρετούσε στη Βουλή και παλιότερα στη φρουρά πρώην πρωθυπουργού και κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM