Στη φυλακή 40χρονος που χτυπούσε τη μητέρα και τον αδελφό του

Στη φυλακή 40χρονος που χτυπούσε τη μητέρα και τον αδελφό του Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών δίχως αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη επέβαλε την Τρίτη το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 40χρονο Βολιώτη, που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», ο καταδικασθείς, τις βραδινές ώρες Σαββάτου - ξημερώματα Κυριακής, φέρεται να καυγάδισε με τον 34χρονο αδερφό του και την 65χρονη μητέρα του εξαιτίας οικογενειακών διαφορών, με αποτέλεσμα να βιαιοπραγήσει εναντίον τους προκαλώντας τους εκδορές.

Τρομοκρατημένοι οι παθόντες έφυγαν από το σπίτι και μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες. Στη κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί, οι οποίοι χθες τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Βόλου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Ο κατηγορούμενος είναι υπότροπος καθώς έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις Αρχές, επισήμανε ο εισαγγελέας έδρας, ζητώντας από το δικαστήριο την καταδίκη του. Το Τριμελές υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 40χρονο.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους ισχυρισμούς που προέβαλε ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Πηγή: Ταχυδρόμος

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM