Οι σημερινές κινητοποιήσεις

Οι σημερινές κινητοποιήσεις Facebook Twitter
0

ΠΟΕ-ΟΤΑ

Μηχανοκίνητες πορείες σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών διοργανώνει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Την ευθύνη για τις πορείες θα έχουν οι Σύλλογοι των πρωτευουσών των νομών.

 

Στην περιφέρεια Αττικής η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη. Στην υπόλοιπη Αττική ως τόποι προσυγκέντρωσης προτείνονται η Νίκαια στον Πειραιά, το Αιγάλεω στη Δυτική Αττική, η Νέα Ιωνία στα βόρεια προάστια, η Αγ. Παρασκευή στα ανατολικά προάστια, ο Αγ. Δημήτριος στη Νοτιοανατολική Αθήνα.

 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, «αντικείμενο της αγωνιστικής παρέμβασης είναι να πάψει η ΚΕΔΕ να είναι θεατής στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», ενώ τονίζεται ότι στόχος των μηχανοκίνητων πορειών είναι να προετοιμασθεί ο κλάδος ώστε την ημέρα εξαγγελίας των μέτρων οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν σε κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των δήμων, σε καταλήψεις των δημαρχείων και των δημοτικών κτιρίων της χώρας. Συγχρόνως διοργανώνονται καταλήψεις σε όλους τους ΧΥΤΑ της χώρας.

 

 

Νοσοκομειακοί γιατροί

Επίσης, γιατροί και εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε καταλήψεις σε γραφεία Διοικητών στα Νοσοκομεία όλης της χώρας και θα συμμετάσχουν στη μοτοπορεία των ΟΤΑ.

 

 

Εργαζόμενοι Εμπορικής Τράπεζας

Στο μεταξύ, σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στην Εμπορική Τράπεζα, ζητώντας τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των συλλογικών συμβάσεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

 

 

Τρόλεϊ

Τέλος, χωρίς τρόλεϊ από τις 10.00 έως τις 16.00 θα μείνουν σήμερα, Τετάρτη, οι κάτοικοι της Αθήνας, λόγω στάσης εργασίας, προκειμένου οι εργαζόμενοι να λάβουν μέρος στη γενική συνέλευση.

 

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM