Τεράστια η καταστροφή - Πάνω από 1.500 κτίρια χρήζουν αποζημίωσης στη Δυτική Αττική

Τεράστια η καταστροφή - Πάνω από 1.500 κτίρια χρήζουν αποζημίωσης στη Δυτική Αττική Facebook Twitter
(EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ)
1

Σε 1.512 ανέρχονται σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τα κτήρια σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο τα οποία επλήγησαν από τις πλημμύρες και χρήζουν αποζημίωσης, τη στιγμή που συνεχίζονται οι αυτοψίες στη δυτική Αττική από εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν διενεργηθεί 1.949 αυτοψίες στον δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας, στη Δ.Ε της Νέας Περάμου και στην Ελευσίνα.


Ειδικότερα:


Στον δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 1.470 αυτοψίες συνολικά. Τα 1.064 από τα κτήρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης.


Συγκεκριμένα: 794 κατοικίες, 126 επαγγελματικοί χώροι, 8 δημόσια κτήρια και 136 αποθήκες - υπόγεια.


Στον δήμο Μεγαρέων (Δ.Ε. Μεγαρέων) και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, διεξήχθησαν συνολικά 470 αυτοψίες.


Τα 448 από τα κτήρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 281 κατοικίες, 38 επαγγελματικοί χώροι, 6 δημόσια κτήρια και 123 αποθήκες - υπόγεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
η μόνη αππδεκτή, δίκαια και ηθική λύση είναι να δημευθεί η περιουσία όσων έχουν ευθήνη για όσα έγιναν (δήμαρχους, περιφερειάρχες και άλλους για τουλάχιστον 15 χρόνια).Το να πληρώσουν τα σπασμένα τα βιασμένα μυρμιγκάκια (οι φορολογούμενοι αυτής της χώρας, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αρκετοί πλυγέντες) είναι η εύκολη και άδικη "λύση" που αθωώνοι όλους όσους έπραξαν εγκληματικά, ακόμα και από αδιαφορία για την δουλειά τους.