Σεισμός

Μαχαίρωσε αστυνομικό στη Γλυφάδα για να μην πάρει κλήση - Κινητοποίηση της αστυνομίας για τη σύλληψή του

Μαχαίρωσε αστυνομικό στη Γλυφάδα για να μην πάρει κλήση - Κινητοποίηση της αστυνομίας για τη σύλληψή του Facebook Twitter
1

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης στην Αστυνομία, όταν ένας πολίτης μαχαίρωσε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, στην προσπάθεια του να αποφύγει άλλους αστυνομικούς που του έκοβαν κλήση για το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το περιστατικό έλαβε χώρα στην Πλατεία Εσπερίδων, στη Γλυφάδα. Ο εν λόγω οδηγός είδε το πλήρωμα ενός περιπολικού να σταματά δίπλα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε παρκάρει παράνομα, για να του βεβαιώσει κλήση.

Στην θέα των αστυνομικών, ο οδηγός εξεμάνη, άρχισε να τους βρίζει, μπήκε στο αυτοκίνητό του και φέρεται να προσπάθησε να τους παρασύρει.

Εν συνεχεία οι αστυνομικοί αντέδρασαν, ο οδηγός βγήκε από το όχημα του και μετά από πεζή κυνηγητό και καταδίωξη, μπήκε σ΄ένα κατάστημα με υαλικά είδη.

Μέσα στο κατάστημα βρισκόταν ένας άλλος αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον πολίτη. 

Τότε, ο δράστης, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να τραυμάτισε έναν αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως το τραύμα να είναι σοβαρό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Αμέσως, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δόθηκε εντολή να σπεύσουν στην περιοχή αστυνομικοί που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, με την συνδρομή των οποίων ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο δράστης.

Ελλάδα
1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM