Κλειστά τα σχολεία στη Μάνδρα όλη την εβδομάδα

Κλειστά τα σχολεία στη Μάνδρα όλη την εβδομάδα Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας έως και την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει ο δήμος, η διακοπή μαθημάτων αφορά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μετά τις πολύνεκρες πλημμύρες, ο δήμος επισημαίνει ότι οι εκτεταμένες καταστροφές στο οδικό δίκτυο δεν επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση στα σχολεία της δημοτικής ενότητας Μάνδρας, ενώ στα σχολικά κτίρια δεν έχει πραγματοποιηθεί ο αναγκαίος έλεγχος ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών και διδασκόντων.

Τέλος, υπογραμμίζεται πως τα νοικοκυριά της δημοτικής ενότητας έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές με αποτέλεσμα οι μαθητές να στερούνται και τα απολύτως απαραίτητα (ένδυση, υπόδυση κλπ) για τη μετάβαση και παραμονή τους στο σχολείο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM