Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος Facebook Twitter
0

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης.


Ο σε αργία δήμαρχος οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα και θα προσδιοριστεί σε βάρος του τακτική δικάσιμος.

Η μήνυση υποβλήθηκε με αφορμή τα όσα έγιναν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, και καταγράφηκαν, όταν ο κ. Μπέος φέρεται να εξύβρισε με χυδαίο τρόπο τον κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη όπως και αρκετούς ακόμη παράγοντες.


Στη μήνυση ο σε αργία δήμαρχος κατηγορείται για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Το βίντεο με τις ύβρεις που έδωσε στη δημοσιότητα το τοπικό site magnesianews.gr:

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM