Σοκ με 19 νεκρούς από την κακοκαιρία - Βρήκαν δύο ακόμη πτώματα σε βράχια στην Ελευσίνα

Σοκ με 19 νεκρούς από την κακοκαιρία - Βρήκαν δύο ακόμη πτώματα σε βράχια στην Ελευσίνα Facebook Twitter
6

19 είναι οι νεκροί από την κακοκαιρία καθώς ο αριθμός των θυμάτων ανέβηκε δραματικά σήμερα το πρωί.

Οι αρχές εντόπισαν δύο ακόμη πτώματα στις 11 το πρωί ενώ νωρίς το πρωί εντοπίστηκε μια σορός σε αποθήκη στη Μάνδρα.

Οι δύο σοροί ανήκουν σε άνδρες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εντοπίστηκαν σε βράχια στην Ελευσίνα.

Οι σοροί εντοπίστηκαν πριν από λίγη ώρα από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Ελευσίνας, ανασύρθηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι σοροί δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί και παραμένει άγνωστο αν είναι από τους έξι ήδη δηλωμένους αγνοούμενους.

Το πτώμα που βρέθηκε στη Μάνδρα Αττικής ανήκει σε άντρα είναι σε αποθήκη βαρέων μηχανημάτων, στον επαρχιακό δρόμο Ελευσίνας-Θήβας, αλλά η επιχείρηση ανάσυρσης προχωρά με αργούς ρυθμούς, λόγω της βροχόπτωσης που έχει ξαναρχίσει στην περιοχή.

Οι αρχές διαπίστωσαν και διαρροή αερίου από το σημείο και απομάκρυναν για λόγους ασφαλείας τους δημοσιογράφους από το κτήριο.

 
Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Μια απορία, που βρίσκονται άραγε οι μαχητικές ΜΚΟ και οι αλληλεγγυες σε κάθε πικραμένο συλλογικότητες ? Ο ανθρώπινος πόνος Ελλήνων πολιτών είναι εκτός ατζέντας?
Κι όμως δεν κουνιέται, δεν παραιτείται κανεις τους. Παιδιά ειναι τρομερό αν το σκεφτείτε. Καμια ευθιξία, καμια επαφή με την πραγματικότητα. Ο άλλος βγαίνει με το γιλέκου Άι καλά δεν πρόλαβε να αλλάξει, η άλλη μηνύει τον εαυτό της. Η παράνοια εχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλεον. Χανόμαστε και ταυτόχρονα κοιμόμαστε...
Σε καμία περίπτωση δε στηρίζω Σύριζα (ή άλλο κόμμα) αλλά υπουργός Πε.Χω.Δ.Ε το '96 που μπαζώθηκε το ρέμα ήταν ο Λαλιώτης. Ο Λιαλιώτης που αυτή τη στιμή υποθέτω παρακαλάει να μην τον θυμηθεί κανένας, αν έχει μείνει τσίπα επάνω του.
Αγαπητε μου μαζί σου με τα 1000. Σε καμια περίπτωση δεν ειναι αμοιροι ευθυνών και τούτοι. Προσωπική μου άποψη ειναι οτι έγινε ο,τι έγινε το καλοκαίρι με τις φωτιές, πες αυτο γίνεται κάθε χρόνο, άντε να μην παραιτηθεί κανεις... με την πετρελαιοκηλίδα πάλι ουτε μια παραίτηση. Το αποκορύφωμα οι πλημμύρες... τι στο καλό! Για τίποτα δεν ευθύνονται? Τι τους έχουμε εκεί πανω αφου δεν εχουν καμια ευθύνη τότε???