Στη ΜΕΘ η δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

Στη ΜΕΘ η δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια Facebook Twitter
SOOC
4

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο πόδι η γυναίκα που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, το βράδυ της Παρασκευής.

Η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή.

Η γυναίκα τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Δέχθηκε στο γόνατο τη φωτοβολίδα, η οποία εκτοξεύτηκε με αυτοσχέδιο πυροσωλήνα. 

Πρόκειται για δικηγόρο η οποία συνομιλούσε με φωτορεπόρτερς στη συμβολή των συγκεκριμένων οδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για ναυτική φωτοβολίδα, η οποία δεν έσβηνε ούτε με πυροσβεστήρα, με αποτέλεσμα να σβήσει στο πόδι της. Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνεχίζει να καίει για αρκετά δευτερόλεπτα.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Πόση απάθεια απέναντι στην αξία της ανθρώπινης ζωής, σα να μη τρέχει τίποτα οι ουγκανοι βαράνε στο ψαχνό, η πολιτεία κρατά τον ρυθμό και η υπόλοιπη κοινωνία απολαμβάνει το θέαμα σαν να είναι κάτι αυτονόητο πλέον.
Αυτή η κοπέλα τι φταίει να περνάει τέτοιο μαρτύριο?Τι φταίει και θα είναι σημαδεμένο το πόδι της για το υπόλοιπο της ζωής της?Τι φταίνε οι δικοί της άνθρωποι και περνάνε τέτοια δοκιμασία?Η Ελλάδα ολόκληρη τι φταίει που κάποια αρρωστημένα μυαλά και των δυο άκρων θέλουν να της επιβάλουν είτε μαύρο, είτε κόκκινο, είτε μαυροκόκκινο ολοκληρωτισμό δια της βίας?