Έτσι μπήκε ο Ρουβίκωνας στο υπουργείο Άμυνας - Βίντεο

Έτσι μπήκε ο Ρουβίκωνας στο υπουργείο Άμυνας - Βίντεο Facebook Twitter
6

Χωρίς καμία δυσκολία και χωρίς καμία αντίδραση μπήκαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα μέλη του Ρουβίκωνα και μάλιστα από την κεντρική πύλη.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, σύμφωνα με το βίντεο που ανήρτησαν στο indymedia, βγήκαν από τη στάση του μετρό έξω ακριβώς από το υπουργείο Άμυνας και τρέχοντας πέρασαν από την κεντρική πύλη, από τις μπάρες που ανεβοκατεβαίνουν για τα αυτοκίνητα.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισήλθαν στον χώρο του ΥΠΕΘΑ και πέταξαν προκηρύξεις, ενώ έφτασαν στον χώρο που οδηγεί στο υπουργείο και το γραφείο του υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά.

Τελικά έφυγαν τρέχοντας αφού τους απώθησαν άνδρες ασφαλείας. Τα ερωτήματα ωστόσο για τα μέτρα ασφαλείας στην είσοδο του Πενταγώνου είναι πολλά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πύλη πραγματοποιούν υπηρεσία 2 υπαξιωματικοί και 2 στρατιώτες, ενώ λίγο μετά την είσοδο βρίσκεται χώρος με την Ομάδα Ασφαλείας Στρατοπέδου (ΟΑΣ), συνήθως πρόκειται για 10 άτομα, που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του χώρου.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Μα καλά τώρα. Η Ελλάδα, και ιδίως το δημόσιο, είναι ένα μπάχαλο. ΓΤΠ. Θα μπορούσε να είναι το Πεντάγωνο καλύτερο; Εξάλλου, τα τελευταία 30 χρόνια, οι ένοπλες δυνάμεις μαζεύουν (κυρίως) τους υπο-μέτριους λόγω κακής εικόνας, κακών μισθών.