Κρήτη: Σκύλος έσωσε την ζωή μιας γυναίκας

Κρήτη: Σκύλος έσωσε την ζωή μιας γυναίκας Facebook Twitter
0

  

Το σκυλί της έσωσε τη ζωή. Ο λόγος για μια γυναίκα, που είχε πέσει σε βραχώδη περιοχή στον Κούλε του Ηρακλείου και ειδικότερα στο δρόμο "BY PASS". Το μονοπάτι που χρησιμοποιείται από καρδιοπαθείς για πεζοπορία είχε προφανώς πάρει και η άτυχη γυναίκα μαζί με το σκυλί της.

Από άγνωστο λόγο σύμφωνα με το Flashnews έπεσε στα βράχια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ένα νεαρό ζευγάρι, που περνούσε απo το μονοπάτι με ποδήλατο, βρήκε το σκυλί που έκλαιγε και με τον τρόπο του ζητούσε από το νεαρό ζευγάρι να το ακολουθήσει.

Το ζευγάρι ακολούθησε το σκυλί και βρήκε τη γυναίκα  πεσμένη σε δύσβατο σημείο από το οποίο με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανασύρθηκε για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM