Σύλληψη διακινητή μεταναστών ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη - 12 τραυματίες

Σύλληψη διακινητή μεταναστών ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη - 12 τραυματίες Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 22χρονου για διακίνηση παράτυπων μεταναστών, προχώρησε η αστυνομία στην Καβάλα ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη.

Ο 22χρονος Αλβανός κρατείται στην Ασφάλεια Καβάλας, αφότου συνελήφθη με την κατηγορία ότι μετέφερε με ΙΧ αυτοκίνητο δέκα άτομα από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δέκα επιβαίνοντες, ενώ ο νεαρός τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού τον οποίο επιχείρησε να αφοπλίσει.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ο 22χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγει. Στον οδικό κόμβο Σίλα, έξω από την πόλη της Καβάλας, το όχημα ανατράπηκε και ο οδηγός επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς, με πρόθεση να τον αφοπλίσει.

Ένας άλλος αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να τον εκφοβίσει, ωστόσο εκείνος συνέχισε να χτυπά τον αστυνομικό. Έτσι τον πυροβόλησε ώστε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να τραυματιστεί στη γλουτιαία περιοχή και στο χέρι.

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, ο συλληφθείς διακινητής και οι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM