Επεισόδια στα Τρίκαλα λόγω ομιλίας του Μιχαλολιάκου - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια στα Τρίκαλα λόγω ομιλίας του Μιχαλολιάκου - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
φωτό:trikalaola.gr
0

Εκατοντάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν στα Τρίκαλα για την ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Πάνω από 300 αντιεξουσιαστές και μέλη αριστερών πολιτικών οργανώσεων πραγματοποίησαν πορεία προς το ξενοδοχείο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το τοπικό site trikalaola.gr, στην περιοχή υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία, ενώ το ξενοδοχείο ήταν αποκλεισμένο.

Κομμάτι της πορείας που αποσπάστηκε από την υπόλοιπη εκτόξευσε πέτρες, σπάζοντας τζάμια καταστημάτων και μιας τράπεζας στο κέντρο της πόλης.

Μερίδα αντιεξουσιαστών επιχείρησαν να φτάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ. Κατά τη διάρκεια αυτής της συμπλοκής εκτοξεύτηκαν μολότοφ και κροτίδες κρότου – λάμψης.

 


 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM