Ονόματα και φωτογραφίες 9 συλληφθέντων για τα επεισόδια στην Αθήνα

Ονόματα και φωτογραφίες 9 συλληφθέντων για τα επεισόδια στην Αθήνα Facebook Twitter
1

Στη δημοσιότητα, έπειτα από αντίστοιχες εισαγγελικές παρεμβάσεις, έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία, καθώς και φωτογραφίες  9  ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή στα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνα.

Πρόκειται για οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκτέλεσης βιαιοπραγιών, στο πλαίσιο διατάραξης της κοινής ειρήνης, από άτομα με καλλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και της κατοχής εκρηκτικών βομβών.



Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί κυρίως στην εξακρίβωση τυχόν τέλεσης άλλων αδικημάτων από τους ίδιους, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Σημειώνεται, επίσης, ότι πριν και κατά τη διάρκεια των προχθεσινών συγκεντρώσεων και πορειών, συνελήφθησαν συνολικά είκοσι τρία (23) άτομα από τα οποία  δέκα (10) είναι ανήλικοι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πολλά από τα άτομα έχουν συλληφθεί σε άσχετες περιοχές και πολύ πριν από την πορεία, στην πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου συνελλήφθησαν 12 άτομα τα οποία κατηγορούνται για κακουργήματα με βάσει τρομονόμους απλά και μόνο για την κατοχή χειρουργικών μασκών..Η χούντα προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει...Το κράτος δικαίου έχει καταργηθεί προ πολλού...ΤΕΡΜΑ Η ΑΠΑΘΕΙΑ... ΑΓΩΝΙΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!υγ: Η φωτογραφία είναι άσχετη και σύμφωνη με την παραπληροφόρηση της αστυνομίας...