Στο Μοσχάτο δεν θέλουν ηχοπετάσματα στον προαστιακό

Στο Μοσχάτο δεν θέλουν ηχοπετάσματα στον προαστιακό Facebook Twitter
0

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη ζητά ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, προκειμένου να τον ενημερώσει για την αντίθεση του δήμου στην τοποθέτηση μεταλλικών ηχοπετασμάτων στον προαστιακό σιδηρόδρομο, στον Ταύρο.

Ενάντια στην τοποθέτηση των ηχοπετασμάτων έχει ταχθεί ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο, υποστηρίζοντας ότι θα επηρεάσει αρνητικά το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής του δήμου στο ΣτΕ, με αίτημα την υπογειοποίηση του προαστιακού.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ευθυμίου επισημαίνει ότι από τις απαντήσεις του υπουργού θα εξαρτηθεί η περαιτέρω στάση του δήμου, κάνοντας ευθέως λόγο για κινητοποιήσεις.

Ο δήμαρχος ζητεί τη συνάντηση με τον υπουργό, καθώς σε πρόσφατη ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστος Διονέλης και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της εταιρείας, δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του δήμου, καθώς τάχτηκαν υπέρ της συνέχισης του έργου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM