Τα μπερδεύει η Βίκυ Σταμάτη:«Δεν υπάρχει διαζύγιο με τον Άκη»

Τα μπερδεύει η Βίκυ Σταμάτη:«Δεν υπάρχει διαζύγιο με τον Άκη» Facebook Twitter
0

«Δεν υπάρχει διαζύγιο», δήλωσε σήμερα η Βίκυ Σταμάτη μετά την επίσκεψη της στις φυλακές Χαλκίδας, όπου συνάντησε τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η ίδια έκανε και πάλι λόγο για «πολιτική δίωξη» και χαρακτήρισε «δολοφονία» της οικογένειας την φυλάκιση της ίδιας και του Άκη Τσοχατζόπουλου.


Όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιο είπε: «Έχει σημειολογικό χαρακτήρα, δεν υπάρχει διαζύγιο. Υπάρχει δελτίο Τύπου, στο οποίο θα σταθείτε μόνο στον επίλογο για την κακουργηματική απόφαση, την ωμότητα, την εκτέλεση, την αδικοπραξία, την εκτέλεση της οικογένειας. Καταλαβαίνετε...», ανέφερε η Βίκυ Σταμάτη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM