Για ομερτά στην ΑΣΟΕΕ έκανε λόγο ο φοιτητής ΑμεΑ που ξυλοκοπήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου

Για ομερτά στην ΑΣΟΕΕ έκανε λόγο ο φοιτητής ΑμεΑ που ξυλοκοπήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου Facebook Twitter
2

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο φοιτητής της ΑΣΟΕΕ και πρόεδρος Ασθενών με Κυστική Ίνωση, Δημήτρης Κοντοπίδης, για την κατάσταση που επικρατεί στο εν λόγω Πανεπιστήμιο. 

Θύμα και ο ίδιος απρόκλητης επίθεσης, ξυλοκοπήθηκε εντός του ιδρύματος, μιλώντας σήμερα (30/10) στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για «ομερτά (σ.σ.: συμφωνία σιωπής), αλλά και ομηρεία που ασκεί βία». 

Ο Δημήτρης Κοντοπίδης δήλωσε, δε, ότι απέστειλε στον πρύτανη του πανεπιστημίου Μανώλη Γιακουμάκη email για τον ξυλοδαρμό, στο οποίο ο κ. Γιακουμάκης απάντησε αμέσως, ζητώντας του συγγνώμη. Ωστόσο, όταν ο φοιτητής ρώτησε τον πρύτανη «αν επιτρέπεται να ξαναπάμε στην ΑΣΟΕΕ» εκείνος δεν απάντησε ποτέ.

«Δεν θεωρώ ότι σε ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο είναι δυνατόν να μας βγάζουν σηκωτούς (...) Επικρατεί ομερτά κρυφού σχολειού στην ΑΣΟΕΕ, στην πρυτανεία αποδέχονται ότι μια ομάδα είναι κυρίαρχη ακύρωσαν τις επόμενες εκδηλώσεις της παγκόσμιας ΜΚΟ AIESEC, επομένως έχουν παραδώσει το πανεπιστήμιο σε ομάδα που ασκεί βία και επιβάλλει την ιδεολογία της. Aποδέχονται την ομηρεία» κατήγγειλε.

Ο κ. Κοντοπίδης πρόσθεσε ότι είχε πάει στην ΑΣΟΕΕ καλεσμένος της AIESEC για να μιλήσει για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με Κυστική Ίνωση. «Είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια πριν μπω, μέσα είδα ένα παιδί που είχε ανοιχτή τη μύτη του είχαν χτυπηθεί δυο φοιτητές, η μια φοιτήτρια. Είδα ότι είχε ηρεμήσει η κατάσταση και μπήκα, πήρα το φυλλάδιο κατά της εκδήλωσης, το κοίταξα και το πέταξα και αυτό που το μοίραζαν θεώρησαν ότι ήταν προσβλητικό αυτό που έκανα. Με κόλλησαν στον τοίχο, έχω αναπνευστική ανεπάρκεια τελευταίου σταδίου και δεν μπορούσα να μιλήσω» είπε. «Στην αρχή ήταν δέκα άτομα, οι υπόλοιποι μαζεύτηκαν μετά, δεν μπορούσα να απαντήσω» ανέφερε ακόμα. ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ 

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Και η κυβέρνηση ως συνήθως δεν λέει να κάνει τίποτα. Η ΑΣΟΕΕ και το ΑΠΘ είναι πιστεύω τα χειρότερα πανεπιστήμια από αυτή την άποψη. Και τι μαγκιά είν' αυτή που έχουν αυτοί εκεί μέσα; 10 άτομα κόλλησαν 1 στον τοίχο, ο οποίος 1 έχει και πρόβλημα; Και γιατί; Επειδή πέταξε ένα χαρτί; Μια το περιστατικό με τον Συρίγο, μια στο Μοναστηράκι, τώρα αυτό και άλλα πολλά στο παρελθόν επιβεβαιώνουν συνεχώς τον φασισμό που επικρατεί μια χαρά στην κοινωνία μας. Είτε πρόκειται για μαύρο είτε για κόκκινο.Καταργήστε το άσυλο επιτέλους και αφήστε να μπούν μέσα να συλλάβουν όσους έχουν κάνει γκέτο τις σχολές και τα πανεπιστήμια. Είναι ντροπή η παιδεία και η εκπαίδευση σε αυτή την χώρα να είναι στα χέρια των μπαχαλάκιδων.